• 004 0768 103 217

Servicii

Cum te pot ajuta?

Psihoterapie, consiliere, evaluare și avize psihologice

Psihoterapia este soluția pentru multe probleme complexe, profunde, cu care ne putem confrunta în viața de zi cu zi. Aceasta pentru că ne schimbă convingerile despre viață, tiparele și schemele de gândire și ne face, într-un fel, oameni noi, mult mai pregătiți să facem față provocărilor din viața cotidiană. Psihoterapia ne crește gradul de adaptabilitate, reziliență și echibrul interior.

Consilierea psihologică vine în ajutorul tău atunci când ești într-un impas decizional sau dorești să te asiguri că procedezi adaptativ într-o circumstanță dificilă și cu caracter de nou. De multe ori, consilierea îți permite să previi anumite acțiuni mai puțin adaptative.

În funcție de nvoile, necunoscutele și curiozitățile tale te pot ajuta cu evaluări pentru procesele psihice (gândire, memorie, atenție, imaginație, etc) sau cu evaluări vocaționale. Toate aceste evaluări se pot concretiza în rapoarte informale sau în rapoarte și avize formale cu utilizare la diferite autorități.

Sună acum!

004 0768 103 217

Ai nevoie de ajutor?

Explorează serviciile mele!

Consiliere, evaluări și avize psihologice

Dacă ești la o răscruce de drumuri sau ai nevoie să te consulți cu cineva referitor la un subiect specific, consilierea psihologică poate fi un sprijin de nădejde. De asemenea, te pot ajuta cu evaluări psihologice pe diferite direcții și chiar cu întocmirea unor documente oficiale, cu tematică psihologică, necesare la diferite autorități.

Psihoterapie de cuplu

Dacă ai un obiectiv comun împreună cu partenerul tău dar aveți dificultăți în a-l atinge, psihoterapia de cuplu poate fi o bună soluție pentru voi. Aceasta vă poate ajuta să comunicați mai bine, să înțelegeți fiecare mai bine versiunea celuilalt, să construiți coeziune, consens și satisfacție în doi. În acest serviciu, clientul este cuplul ca entitate distinctă.

Psihoterapie individuală

Psihoterapia este un proces amplu, cu o durată mai lungă decât consilierea, în care te poți scufunda alături de mine pentru a-ți rezolva o problemă complexă, pentru a restructura felul tău de a fi sau pentru a depăși o criză profundă. Psihoterapia individuală va săpa adânc în interiorul tău pentru a descoperi resurse care să te facă mai echilibrat și mai funcțional.

Psihoterapie de familie

Sistemul familial este foarte complex și nu rareori avem dificultăți în cadrul lui. Neînțelegeri, tensiuni, agresivitate, crize, încercări – toate acestea pot apărea în cadrul unei familii. A naviga în siguranță printre toate acestea și a ține familia unită și funcțională poate deveni uneori o provocare serioasă. În acest serviciu, clientul este familia în întregimea sa.

Psihoterapie
individuală

Lei 175 / ședință
Descriere:
  • 50 de minute per ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online sau în cabinet

Psihoterapie de cuplu sau de familie

Lei 250 / ședință
Descriere:
  • 80 de minute per ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online sau în cabinet

Consiliere și evaluări psihologice

Lei 175 / ședință
Descriere:
  • 50 de minute per ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online sau în cabinet
Ai nevoie de ajutor?

Explorează Serviciile Mele!

Te simți diferit de ceilalți?

De multe ori adulții care nu reușesc să se conecteze cu ceilalți...

Cuplul vostru trece printr-o situație de criză?

Uneori viața ne trimite încercări grele. Pornim la drum în viața de...

Vrei să știi ce daruri are copilul tău?

Copiii noștri sunt unici, așa cum suntem și noi. Fiecare ființă umană...

Este dificil să aveți copii?

Procreerea, țelul suprem al fiecărei specii, poate fi uneori greu de atins....

Programeaza-te Acum!

Psihoterapie și consiliere psihologică

Servicii complete de psihoterapie pentru adulți, cupluri și familii. Psihologie clinică, evaluări psihologice și consiliere psihologică pentru adulți și copii.

Ce spun alții despre mine?

Explorează Recomandările Mele!

Îl cunosc pe Andrei de ceva timp... Este o persoană cu un caracter puternic, o persoană blândă, cu suflet cald, săritor, fiind gata sa ajute în orice clipa. Are o capacitate foarte mare de a înțelege probleme cu o vastă diversitate; în același timp este un om cu principii puternice, un om care respectă regulile, devotat acestei profesii, cu o dorință permanentă de a evolua și de a se dezvolta în sfera profesională.

Bianca

Coleg

La Andrei am descoperit că abordarea integrativă pentru îmbunătățirea stării de sănătate și dezvoltare personală se împletește cu responsabilitatea pentru meseria de psiholog și psihoterapeut. Este un om complex, cu o fină înțelegere a multor fațete ale psihicului uman. Andrei este foarte orientat pe obiectiv, cu greu mai poate fi oprit dacă și-a propus ceva. Este foarte prezent în toate rolurile pe care și le asumă.

Bogdan

Coleg

Andrei este un profesionist care se dedică cu foarte mare responsabilitate în ceea ce face. Aș avea încredere să apelez la serviciile lui de psihoterapie în caz de nevoie, pentru că sunt sigur că este persoana potrivită care îmbină empatia, atenția, determinarea și știința într-un mod armonios și echilibrat. Andrei este deschis la nou și se ferește de judecăți de valoare și prejudecăți. Încearcă constant să înțeleagă toate punctele de vedere.

Cosmin

Coleg
Ai nevoie de ajutor?

Explorează Serviciile Mele!

Nu vă mai înțelegeți în cuplu?

Viața în doi este una dintre cele mai mari provocări ale lumii...

Divorțul cu copii. Se poate termina cu bine?

Ați ajuns la această concluzie: vă doriți amândoi divorțul. La prima vedere...

Nu te mai înțelegi cu nimeni?

Omul își găsește sensul și plăcerea vieții în relațiile cu semenii. Fără...

Te simți adeseori foarte abătut?

Depresia este o stare psihică și fiziologică complexă care învăluie ființa umană...
Care este viziunea mea?

Explorează Blogul!

Mă strădui constant să scriu materiale care să aducă o perspectivă psihologică și psihoterapeutică asupra marilor întrebări ale vieții. Citindu-mi blogul e posibil să găsești unele răspunsuri utile la preocupările tale și în mod cert vei ajunge să mă cunoști mai bine.

Trei soluții practice pentru îmbunătățirea relației tale

Pentru fiecare cuplu a fost o vreme când totul mergea de la...

Rana mortalității: putem oare să ne împăcăm cu ea?

Moartea este considerată, prin definiție, un subiect sumbru. Condiția efemeră a ființei...