• 004 0768 103 217

Întrebări Frecvente

Ai întrebări și neclarități?

Explorează Răspunsurile Frecvente!

În ce situații ne poate ajuta...

Psihoterapia a demarat ca o intervenție adresată indivizilor. La începuturile sale părea...

Cât durează psihoterapia?

În general alegem să mergem la psihoterapie atunci când în viața noastră...

Ce se întâmplă în cabinetul psihoterapeutului?

Te gândești de ceva timp să apelezi la un psihoterapeut. Această problemă...

Temeri ce ne țin departe de...

Cele de mai jos sunt temeri legitime în legătură cu a merge...
Ce spun alții despre mine?

Explorează Recomandările Mele!

Îl cunosc pe Andrei de ceva timp... Este o persoană cu un caracter puternic, o persoană blândă, cu suflet cald, săritor, fiind gata sa ajute în orice clipa. Are o capacitate foarte mare de a înțelege probleme cu o vastă diversitate; în același timp este un om cu principii puternice, un om care respectă regulile, devotat acestei profesii, cu o dorință permanentă de a evolua și de a se dezvolta în sfera profesională.

Bianca

Coleg

La Andrei am descoperit că abordarea integrativă pentru îmbunătățirea stării de sănătate și dezvoltare personală se împletește cu responsabilitatea pentru meseria de psiholog și psihoterapeut. Este un om complex, cu o fină înțelegere a multor fațete ale psihicului uman. Andrei este foarte orientat pe obiectiv, cu greu mai poate fi oprit dacă și-a propus ceva. Este foarte prezent în toate rolurile pe care și le asumă.

Bogdan

Coleg

Andrei este un profesionist care se dedică cu foarte mare responsabilitate în ceea ce face. Aș avea încredere să apelez la serviciile lui de psihoterapie în caz de nevoie, pentru că sunt sigur că este persoana potrivită care îmbină empatia, atenția, determinarea și știința într-un mod armonios și echilibrat. Andrei este deschis la nou și se ferește de judecăți de valoare și prejudecăți. Încearcă constant să înțeleagă toate punctele de vedere.

Cosmin

Coleg
Care este viziunea mea?

Explorează Blogul!

Mă strădui constant să scriu materiale care să aducă o perspectivă psihologică și psihoterapeutică asupra marilor întrebări ale vieții. Citindu-mi blogul e posibil să găsești unele răspunsuri utile la preocupările tale și în mod cert vei ajunge să mă cunoști mai bine.

Ce se întâmplă în cabinetul psihoterapeutului?

Te gândești de ceva timp să apelezi la un psihoterapeut. Această problemă...

Atacul de panică – ce este...

Deși în spatele atacului de panică nu există o cauzalitate organică, persoanele...