Despre

Despre mine

Călătoria noastră pe acest Pământ este mai degrabă una de descoperire a ceea ce suntem decât una de transformare în ceva ce nu suntem. Purtăm în noi universul și ne bucurăm când îl regăsim în exterior pentru că îl recunoaștem. Căci omul este modalitatea universului de a se cunoaște pe sine însuși.

Fiecare dintre noi este o ființă unică, cu potențial și capacități nebănuite, înzestrată cu tot ce îi este necesar ca să trăiască cu bucurie această viață și să lase o moștenire frumoasă. Tot ceea ce ne este de trebuință pentru o viață deplină se află deja în noi. Avem resurse infinite de dragoste, speranță și bucurie și tot ceea ce avem de făcut este să accesăm și să punem în valoare aceste comori.

Fiecare dintre noi are potențialul de a se descoperi, de a fi el însuși, de a se conecta cu cea mai intimă parte a ființei sale și de a fi fericit. Rămâne doar ca fiecare dintre noi să facă primul pas în această călătorie și apoi să păstreze direcția cea bună!

Eu sunt Andrei. Pasionat de oameni, psiholog, psihoterapeut și întreprinzător.

Mai presus de toate, sunt optimist când vine vorba de oameni și de viitorul nostru. Cred în fiecare om și cred în specia noastră. Pentru fiecare încercare prin care trecem există un înțeles, un anumit mod de a privi lucrurile, o opțiune de resemnificare care ne poate da putere să mergem mai departe și să progresăm pe seama încercării însăși.

Am studiat psihologia la Universitatea Titu Maiorescu și psihoterapia integrativă la Institutul Român de Psihoterapie Integrativă (IRPI).

Photo by Samuel Zeller on Unsplash