• 004 0768 103 217

Ai nevoie de documente psihologice oficiale?

Timp de citire: < 1

În ziua de astăzi, psihologia este recunoscută ca știință, iar implicarea sa în rezolvarea de probleme în societate este larg răspândită. Pentru a se asigura că își tratează cât mai corect și echidistant cetățenii, societatea cheamă psihologia să exprime puncte de vedere bazate pe argumente științifice în diferite problematici din mediul social.

Astfel, psihologul este solicitat să furnizeze evaluări oficiale pentru diverse autorități și comisii care se ocupă cu: stabilirea gradului de handicap; plasament familial; acordarea calității de însoțitor/asistent personal; acordarea calității de asistent maternal; acordarea calității de voluntar în activitățile ISU sau SMURD; evaluarea copiilor pentru încadrarea în clasa zero; realizarea dosarului pentru fertilizare in vitro; evaluarea psihologică a copiilor cu dizabilități, rapoarte de expertiză psihologică pentru instanță (de exemplu în cazuri de divorț, accident rutier) ș.a.m.d.

Dacă ai nevoie de un astfel de document oficial, ai ajuns în locul potrivit.

Photo by fotografierende on Unsplash

Sună acum!

004 0768 103 217

Consiliere, Evaluări și Avize Psihologice

Lei 150 / ședință
Descriere:
  • 50 de minute per ședință
  • Plata se face la finalul ședinței
  • Ședință online sau în cabinet
Ai nevoie de ajutor?

Explorează Serviciile Mele!

Vrei să știi cine ești?

Pe templul lui Apollo din Delphi stă scris celebrul îndemn: “Cunoaște-te pe tine însuți!” Filosofii...

Simți nevoia să discuți cu cineva?

Problemele tale nu sunt nici mai mici nici mai mari decât ale altora. Te simți...

Ai nevoie de documente psihologice oficiale?

În ziua de astăzi, psihologia este recunoscută ca știință, iar implicarea sa în rezolvarea de...

Vrei să știi ce daruri are copilul tău?

Copiii noștri sunt unici, așa cum suntem și noi. Fiecare ființă umană este o combinație...
Ce spun alții despre mine?

Explorează Recomandările Mele!

Îl cunosc pe Andrei de ceva timp... Este o persoană cu un caracter puternic, o persoană blândă, cu suflet cald, săritor, fiind gata sa ajute în orice clipa. Are o capacitate foarte mare de a înțelege probleme cu o vastă diversitate; în același timp este un om cu principii puternice, un om care respectă regulile, devotat acestei profesii, cu o dorință permanentă de a evolua și de a se dezvolta în sfera profesională.

Bianca

Coleg

La Andrei am descoperit că abordarea integrativă pentru îmbunătățirea stării de sănătate și dezvoltare personală se împletește cu responsabilitatea pentru meseria de psiholog și psihoterapeut. Este un om complex, cu o fină înțelegere a multor fațete ale psihicului uman. Andrei este foarte orientat pe obiectiv, cu greu mai poate fi oprit dacă și-a propus ceva. Este foarte prezent în toate rolurile pe care și le asumă.

Bogdan

Coleg

Andrei este un profesionist care se dedică cu foarte mare responsabilitate în ceea ce face. Aș avea încredere să apelez la serviciile lui de psihoterapie în caz de nevoie, pentru că sunt sigur că este persoana potrivită care îmbină empatia, atenția, determinarea și știința într-un mod armonios și echilibrat. Andrei este deschis la nou și se ferește de judecăți de valoare și prejudecăți. Încearcă constant să înțeleagă toate punctele de vedere.

Cosmin

Coleg
Care este viziunea mea?

Explorează Blogul!

Mă strădui constant să scriu materiale care să aducă o perspectivă psihologică și psihoterapeutică asupra marilor întrebări ale vieții. Citindu-mi blogul e posibil să găsești unele răspunsuri utile la preocupările tale și în mod cert vei ajunge să mă cunoști mai bine.

Femei și bărbați – ce ne mai ține împreună?

Speciile evoluate, printre care și Homo Sapiens, au ales separarea pe sexe a indivizilor ca...

Psihoterapeutul perfect este… imperfect!

Da, poate că ar fi bine ca psihoterapeutul la care mergi să aibă o viață...